Indhold
Koordinator

 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL TIL REGIONENS ADGANGSKRAV
TIL HOLD, KONTAKT DA 

Trænings koordinator

 

 

 

Priser

 

Priser

 

Ved deltagelse

på hold i Region Østjylland

 

Ris & Ros

 

Ris og ros

eller

gode idéer

 omkring

træning i

regionen sendes til formanden for Træningsudvalget

 

Se kontaktoplysninger her

 

Træning i Region Østjylland

 

Vi tilbyder træning af din DKK stambogsførte retriever på flere niveauer...

 

Er din hund mellem 10 og 20 uger, kan vi tilbyde hvalpehold.

Kom på hvalpehold og få den basale lydighedstræning samt vigtigst af alt, socialisering med andre hvalpe. Vi har også en generel snak om, hvordan det er at have en hvalp i huset. Hvilke oplevelser har I i hverdagen?

  

Dernæst kan vi tilbyde lydighedshold, der gerne skulle ende med en bestået brugsprøve. På lydighedshold bliver den basale lydighedstræning fra hvalpehold forstærket og bliver forsøgt udviklet i forhold til den enkelte hunds niveau.

  

Hvis du har en bestået brugsprøve, kan du starte på På vej mod begynder-hold. Formålet på dette hold er at sikre, at evt. små justeringer ved lydigheden sker, så hund og fører kan blive klar til markprøvetræning.

  

Med en bestået brugsprøve kan du melde dig til markprøvetræning begynder klasse. Her bliver hund og fører introduceret til de grundlæggende markprøvebegreber. Formålet er her at træne frem til at kunne begå sig i begynderklasse på officelle og uofficelle markprøver i DRK-regi.

 

Med en 1. præmie eller bestået Working Test i begynderklasse på officel eller uofficel prøve, kan du tilmelde dig og din hund til markprøvetræning åben klasse.

Formålet er her at udvikle de allerede lærte begreber og øvelser fra begyndertræningen, så I kan begå jer i åben klasse på officelle og uofficelle markprøver i DRK-regi.

 

Med en 1. præmie eller bestået Working Test i åbenklasse på officel eller uofficel prøve kan du tilmelde dig og din hund til markprøvetræning vinder klasse.

Formålet er her at kunne begå sig i vinderklasse på markprøver i DRK-regi.

  

Al markprøvetræning kører på regionsniveau. Du må derfor forvente at skulle køre til træningsterræner over hele region Østjylland.

 

Deltager på Markprøve- og På Vej Mod Begynder hold = hjælper på markprøve/WT 

Det er et krav, at du er hjælper på minimum en markprøve/WT i regionen, når du deltager på et markprøve- eller På Vej Mod Begynder hold. 

 

Løbske tæver

Løbske tæver kan ikke deltage i træningen. 

Fører er naturligvis altid velkommen til at deltage uden sin løbske tæve.

 

Priser for træning finder du her.